Om Ski Hockey

Ski IL Ishockey ble grunnlagt i 1976. Ishallen stod ferdig i 1987 og ga klubben muligheter til en bred og langsiktig ungdomssatsing.

Ski IL Ishockey har i dag lag fra Old Boys (Farmers) og helt ned til knøttelag (6-7 år)

Vi har medlemmer fra hele Folloregionen, og klubben har i dag ca 200 aktive barn og ungdommer fordelt på aldersbestemte lag.

Skøyte og Hockeyskolen

Ski Hockey arrangerer en av Norges største Skøyte og Hockeyskoler og er et fantastisk tilbude til både jenter og gutter som vil lære å stå på skøyter og spille ishockey. For mer informasjon om Skøyte og Hockeyskolen trykk her.

Årsmøtehttps://skihockey.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=62Årsmøte2018-03-22T18:00:00Z2018-03-22T20:00:00ZThon Hotell, SkiDet avholdes årsmøte for Ski Hockey torsdag 22. mars kl 19.00 på Thon Hotel i Ski. Vi gjør oppmerksom på at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være sendt til Ski Hockey senest 14 dager før årsmøtet til post@ski-hockey.no. Fullstendig saksliste og sakspapirer vil bli tilgjengeliggjort på Ski Hockey sin hjemmeside senest en uke i forkant av møtet.

I fokus