Sommercamp i Ski ishall 14-16.august

Ski Hockey arranger sommercamp 14-16.august i ski ishall; påmelding på: Deltager.no

Mer informasjon på: CampIcehawk siden

Publikumsåpent  starter igjen i oktober.

Publikumsåpent  slutt for i vår,  vi starter igjen i oktober.

Gå til informasjonsside

Ski IL logo

​Ski Hockey er en del av Ski IL Alliansen. Samtlige grupper i allianseidrettslaget er forpliktet til å benytte Ski IL logoen, som også er den offisiell logoen til klubben.

1. Ski Hockey beholder "S" på brystet. Ski IL logoen blir plassert et annet sted på drakten. Muligens skuldre.

2. Ski IL logo blir preget draktene våre. Det vil kjøres et eget løpe vedrørende merking av logoen. Lagleder vil få informasjon.

Ski IL 100 år i 2019

I ​år er altså Ski IL 100 år. Det blir en markering på selve dagen 19. februar. Den 15. juni avholdes det en jubileumsfest for tillitsvalgte og andre inviterte. Ski Hockey kommer nærmere tilbake til aktiviteter i anledning jubileumet.

I fokus