Utstyr

Preferert utstyr er CCM og medlemmer oppfordres til å benytte klubbens gode avtale med CCM og deres distributør Torsov Sport. Fast handledag i Ski Ishall ved oppstart sesong og gode priser og rabbater via Torshov Sport gjennom hele sesongen. For mer info vedr. avtalen og priser/rabatter kontakt din lagleder.

Farge på hjelm og hockeyshorts

A-lag: Det er blå hjelm og mørkeblå bukse som er standard farger for Ski Hockey's A-lag sammen med klubbens kampdrakt.​

U20 og yngre: Det er hvit hjelm og mørkeblå bukse som er standard farger sammen med klubbens kampdrakt.​

Årsmøtehttps://skihockey.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=62Årsmøte2018-03-22T18:00:00Z2018-03-22T20:00:00ZThon Hotell, SkiDet avholdes årsmøte for Ski Hockey torsdag 22. mars kl 19.00 på Thon Hotel i Ski. Vi gjør oppmerksom på at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være sendt til Ski Hockey senest 14 dager før årsmøtet til post@ski-hockey.no. Fullstendig saksliste og sakspapirer vil bli tilgjengeliggjort på Ski Hockey sin hjemmeside senest en uke i forkant av møtet.

I fokus