Camp Icehawks

Camp IcehawksCamp Icehawks

Høstcamp 2019

Ski hockey's høstcamp vil foregå over 3 dager. Hovedtrener er sportslig leder Thomas Johansson. Hjelpetrenere blir U21-A lag spillere. Det vil bli inndelt i to grupper der begge vil få to is økter pr dag pluss to fys økter. Fys øktene vil foregå ute eller inne i ski hallen. Det blir servert frukt og ett varmt måltid hver dag:

- Camp mandag-onsdag 30.sep-2. okt.
- Aktuelle tider er kl. 8-16
- Pris kr. 1.500
- Spillere fra U8 til U13 er velkommen
- Det er 2 økter på is og 2 økter fys pr dag
- Lunsj er inkludert + frukt og drikke.

Påmelding: lenke legges her

Program SommerCamp 2019

Hei alle sammen. Nå er det ikke lenge til vi er i gang med Sommercampen 2019, her kommer det litt informasjon samt programmet for onsdag til fredag.

Fysisk aktivitet vil foregå i Ski hallen og ute hvis været er med oss. Ta med joggesko , treningstøy , vannflaske og innebandykølle (ball). Hvis noen av dere foreldre har mulighet til å hjelpe med knyting av skøyter på den yngste gruppen, så hadde det vært supert. Husk å sjekke at hockeyutstyret til ungene er komplett og i orden. Fredag vil det bli kamper og pizza som en fin avslutning på Campen. Gleder meg til å se alle barna på is igjen.

Viktig at alle møter opp kl 0800 første dag.

Thomas Johansson
Sportslig leder

Sommercamp-2019.jpg

Sommercamp 2019

Ski hockey's sommercamp vil foregå over 3 dager. Hovedtrener er sportslig leder Thomas Johansson. Hjelpetrenere blir U21-A lag spillere. Det vil bli inndelt i to grupper der begge vil få to is økter pr dag pluss to fys økter. Fys øktene vil foregå ute eller inne i ski hallen. Det blir servert frukt og ett varmt måltid hver dag:

- Camp onsdag-fredag 14-16. august
- Aktuelle tider er kl. 8-16
- Pris kr. 1.500
- Spillere fra U8 til U14 er velkommen
- Det er 2 økter på is og 2 økter fys pr dag
- Lunsj er inkludert + frukt og drikke.

Påmelding: https://www.deltager.no/ski_hockey_sommercamp_14082019

Camp Icehawks - høst og vinter!

​Camp Icehawks er et tilbud til klubbens yngre medlemmer og kjøres som en 3 dagers camp hver høst og vinterferie. Info om påmeldning og program sendes ut til klubbens spillere via lagenes lagledere. Håper vi ses på en av campene ._/

I fokus

Siste nytt!

AVSLUTT SOMMERFERIEN MED SOMMERCAMP I ISHALLENAVSLUTT SOMMERFERIEN MED SOMMERCAMP I ISHALLEN2019-05-01T22:00:00ZSki Hockey inviterer til sommercamp de tre siste dagene i sommerferien, 14.-16. august.