Camp Icehawks

Camp IcehawksCamp Icehawks

Vintercamp 2018

Det er oppmøte hver dag kl. 07:50 for registrering og fordeling på gruppene. Aktivitet starter 8:30

Minner alle om å ta med treningstøy og joggesko for fysisk trening i tillegg til hockeyutstyret. I tillegg kan dere også ta med innebandykølle og teknikkball om dere har!

Vintercampen

_____________________________________________________________________________________________________________________

Det legges opp til Vintercamp over 5 dager i vinterferieuka med Thomas Johansson og Kenneth Egge Edner som trenere sammen med 4 hjelpetrenere fra U20:

- Mandag-fredag
- Betaler pr dag
- Pris kr. 500 pr dag.
- For spillere opp til U13
- 2 økter på is og 2 økter fys pr dag

Måltider fra Rockn Roll catering inkludert + frukt og drikke.
Søskenmoderasjon: 25 %

Påmelding via Min idrett

Husk å sjekke at det er lagt inn familietilknytning til den som melder på for spiller i min idrett.Du skal da få mulighet til å velge deltaker.

(Skulle det bli noe problem med påmelding, ta kontakt med johnaa72@gmail.com)

Foreløpig program:

TimeplanVinterCamp2018.600.jpgKennethogThomas.jpg
Trenerne: Kennerth Egge Edner og Thomas Johansson fra Ski Hockey

Camp Icehawks - høst og vinter!

​Camp Icehawks er et tilbud til klubbens yngre medlemmer og kjøres som en 3 dagers camp hver høst og vinterferie. Info om påmeldning og program sendes ut til klubbens spillere via lagenes lagledere. Håper vi ses på en av campene ._/

Årsmøtehttps://skihockey.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=62Årsmøte2018-03-22T18:00:00Z2018-03-22T20:00:00ZThon Hotell, SkiDet avholdes årsmøte for Ski Hockey torsdag 22. mars kl 19.00 på Thon Hotel i Ski. Vi gjør oppmerksom på at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være sendt til Ski Hockey senest 14 dager før årsmøtet til post@ski-hockey.no. Fullstendig saksliste og sakspapirer vil bli tilgjengeliggjort på Ski Hockey sin hjemmeside senest en uke i forkant av møtet.

I fokus

Siste nytt!

Hockey Camp Ski ishall 2. - 5. oktoberHockey Camp Ski ishall 2. - 5. oktober2017-09-08T22:00:00ZDet blir hockey camp i høstferien også i år. Campen går over totalt fire dager fra mandag til torsdag og det er valgfritt hvor mange dager man vil delta. Vi er åpnet for påmelding og spillere fra U7 - U13 er velkommen til å delta.