Ishockey fritidsordningen (IFO)

Hockey fritidsordningen startet opp igjen i januar 2019

Hockey fritidsordningen startet opp igjen i januar 2019 med Thomas Johansen som leder/trener samen med Michael Kurtz fra skøyte og hockeyskolen som ekstratrener.

After School (HFO) informasjon

Ski Hockey har startet opp igjen med hockeytilbudet etter skoletid. Det er mulig å velge mellom deltakelse 1 eller 2 dager pr uke. I første runde setter vi igang uten tilbud om transport til ishallen.

PS! Det er også mulig å delta selv om man ikke spiller på et lag i Ski.

Vi tar forbehold om en viss deltakelse for å kunne avvikle After School - HFO. Penger vil bli tilbakebetalt dersom det ikke lar seg gjøre å starte opp tilbudet i januar.

1 dag: Mandag eller onsdag
2 dager: Mandag og onsdag

Dersom det er skolefri mandag, kan deltageren møte onsdag samme uke

Regler:

Alle som deltar er underlagt de samme reglene som gjelder for medlemmer i Ski Hockey. Brudd på reglene kan føre til at man mister tilbudet. Reglene vil bli gjennomgått med barna, og det vil bli avholdt foreldremøte ved oppstart der dette også vil være et tema.

Sesongens lengde:

Første dag for alle deltakere er onsdag 2. januar 2019 og holder på fram til skoleslutt.

• Istid fra 2. januar 2019 – 24. april 2019. Fra 29. april 2019 og fram til skoleslutt har vi barmark. Inne i ishallen eller ute i idrettsparken.
  • Det er ikke After School i skolens ferier eller andre helligdager.
  • I sommer- vinter- og høstferie vil det bli arrangert camper på dagtid.

Tider:

• 14:30: Oppstart med tilbud om brødmat i kafeen. Det skal være et sosialt miljø der deltakerne kan spille eller holde på med andre aktiviteter. Dersom det er et ønske om å gjøre lekser, kan vi benytte møterommet til dette.
  • 15:15 – 16:45: Trening
  • 17:00 Slutt på aktivitet

Grupper:

• Det vil bli delt opp i grupper i henhold til hvilke årganger som er representerer

Trenere: Thomas Johansson vil ha hovedansvar og være tilstede begge dager. Antallet trenere vil være avhengig av hvor mange som deltar de ulike dager. I tillegg vil det være en person tilgjengelig utenfor isen under trening.

Om aktivitet og utstyr

• Fullt utstyr er obligatorisk.
  • Istrening: Spillerne må selv komme seg til hallen, og ha med seg det utstyret som trengs på isen. Fullt utstyr på isen er obligatorisk, og barnet må i utgangspunktet kunne kle seg selv. De yngste vil trenge hjelp til å stramme skøytene, men bortsett fra dette skal de klare resten av påkledningen.
  • Off ice-trening: Innesko eller rene joggesko. Ellers normalt treningstøy.
  • Spillerne må ha med seg vannflasker til drikke

Priser pr måned pr barn:

• 1 dag i uken:      kr.   900,-
  • 2 dager i uken:  kr. 1.700,-

Det er ingen refusjon i de månedene med ferier. For å lette det administrative arbeidet, har vi lik pris på alle måneder.  Første måned betales på forskudd via deltager.no. Deretter blir det sendt ut en faktura.

Forsikring:

Vår aktivitet blir dekket gjennom NIF sine forsikringer. Barn under 12 år er forsikret gjennom sitt medlemskap i klubben. Barn over 12 betaler egen lisens til forbundet og er forsikret gjennom denne.

Oppsigelse:

Det er en måneds oppsigelse. Ved å si opp innen siste dag i en måned, vil tilbudet ha varighet ut den påfølgende måneden.

Påmelding: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=261565&hash=A9AD5AC82C2927E8540AF48F5961A335

I fokus

Siste nytt!