Skøyte og Hockeyskolen

Bli med oss på skøyte- og hockeyskolenBli med oss på skøyte- og hockeyskolen

Velkommen til Ski IL Ishockey sin skøyte-/hockeyskole vinter 2018.

Oppstart i vinter er 13. januar.

SkøyteskolenDeltagerne er nybegynnere og ca 3 – 8 år gamle.

HockeyskolenDeltagerne er barn som vil lære å spille ishockey. Barna kan gå noenlunde greit på skøyter og er ca 5 - 10 år gamle.

Detaljert informasjon under:

Skøyteskolen
Lagbilde - skøyteskolen - høsten 2014
Fotograf - John A. Aasen Bunæs

Deltagerne er nybegynnere og ca 3 – 8 år gamle.

På skøyteskolen øver barna uten kølle og puck. Treningene foregår med mange skolerte og ivrige trenere på isen.

OPPSTART / TRENINGSTID:
Oppstart vinter 2018 - lørdag  13. januar kl. 09.00
Skøyteskolen har treningstid på lørdager fra kl. 09.00 – 10.00 i Ski ishall.

Skøyteskolen er på til sammen åtte lørdager med oppstart 13. januar og avslutning 10. mars (fri siste lørdag i vinterferien)

PÅMELDING:

Lenke til påmelding

PRISER
Pris kr 800 pr sesong. Prisen er inkl. medlemsavgift i Ski IL Ishockey.
Alle nye påmeldte deltagere får en egen treningstrøye-/drakt.

UTSTYR
Krav til utstyr er; skøyter og hjelm med gitter. Dette kan lånes gratis av oss i ishallen om nødvendig.
Vi anbefaler at barna har på seg hockey-/knyteskøyter i lær og ikke plastskøyter med borrelås.
De som har egne skøyter får disse slipt gratis i ishallen igjennom hele sesongen.

Om du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon; ikke nøl med å ta kontakt.

John Bunæs
for skøyte-/hockeyskolen
epost: hockeyskolen@skihockey.no
tlf: 90879905

Hockeyskolen
Lagbilde - hockeyskolen - høsten 2014
Fotograf - John A. Aasen Bunæs

Deltagerne er barn som vil lære å spille ishockey. Barna kan gå noenlunde greit på skøyter og er ca 5 – 10 år gamle.
Vil være en fordel å ha vært på skøyteskolen en sesong eller to. På hockeyskolen trener barna med kølle og puck.
Treningene foregår med mange skolerte og ivrige trenere på isen.

OPPSTART / TRENINGSTID:
Oppstart vinter 2018 - lørdag 13. januar kl. 10.15.
Hockeyskolen har treningstid på lørdager fra kl. 10.15 - 12.00 i Ski ishall. Barna får egen garderobe.

* I timen fra kl. 10.15 – 11.00 trenes det på teknikk og ferdigheter.
* I timen fra kl. 11.00 – 12.00 vil det spilles hockeykamper hvor våre små håpefulle får vist sine ferdigheter som hockeyspillere.

Hockeyskolen er på til sammen åtte lørdager med oppstart lørdag 13. januar og avslutning lørdag 10. mars (fri siste lørdag i vinterferien)

ONSDAGER - EKSTRA TRENINGSTID
Hockeyskolen har også egen ekstra treningstid på ONSDAGER fra kl. 18.15 – 19.15.
Oppmøtetid ca kl. 17.30. Barna får egen garderobe. Onsdagstreningene pågår hele sesongen.

PÅMELDING:

Lenke til påmelding

PRISER
Pris kr 800 pr sesong – 8 lørdager + onsdager. Prisen er inkl. medlemsavgift i Ski IL Ishockey.

For registrerte lagspillere på U7-U10 er prisen kr 400 pr sesong i tillegg til treningsavgiften.

Alle nye påmeldte deltagere får en egen treningstrøye-/drakt.

UTSTYR
Krav til utstyr helt i starten er skøyter og hjelm med gitter. Dette kan lånes gratis av oss i ishallen om nødvendig.

VELKOMMEN TIL SKØYTE-/HOCKEYSKOLEN I SKI ISHALL

John Bunæs
for skøyte-/hockeyskolen
epost: hockeyskolen@skihockey.no
tlf: 90879905

Skøyte og hockeyskolens sponsorer

​Takk til sponsorene våre!

Årsmøtehttps://skihockey.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=62Årsmøte2018-03-22T18:00:00Z2018-03-22T20:00:00ZThon Hotell, SkiDet avholdes årsmøte for Ski Hockey torsdag 22. mars kl 19.00 på Thon Hotel i Ski. Vi gjør oppmerksom på at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være sendt til Ski Hockey senest 14 dager før årsmøtet til post@ski-hockey.no. Fullstendig saksliste og sakspapirer vil bli tilgjengeliggjort på Ski Hockey sin hjemmeside senest en uke i forkant av møtet.

I fokus

Siste nytt!

Klart for skøyte og hockeyskolen!Klart for skøyte og hockeyskolen!2017-10-11T22:00:00ZSkøyte og hockeyskolen starter lørdag 14.oktober
Hockey Camp Ski ishall 2. - 5. oktoberHockey Camp Ski ishall 2. - 5. oktober2017-09-08T22:00:00ZDet blir hockey camp i høstferien også i år. Campen går over totalt fire dager fra mandag til torsdag og det er valgfritt hvor mange dager man vil delta. Vi er åpnet for påmelding og spillere fra U7 - U13 er velkommen til å delta.
Bli med på sommer IFOBli med på sommer IFO2017-05-10T22:00:00ZBli med på sommer IFO. Vi har plass til mange fler. Vi kjører IFO etter skoletid på mandager og torsdager fram til skoleslutt og ferie. Vi har viktig barmarkstrening som forbedrer dine ferdigheter på ishockeybanen.
Det gror godt i Ski HockeyDet gror godt i Ski Hockey2017-03-13T23:00:00ZÅrets skøyteskole og hockeyskole har vært en ny fulltreffer for Ski Hockey skriver ØB som var på besøk under avsluttningen.