130 JENTER PÅ JENTEDAGEN

​Stinn brakke da Ski arrangerte jentedag

18.11.2018
Hele 130 jenter prøvde seg på isen på Ski Hockeys aller første jentedag søndag. Tar man med instruktørene fra jente- og damelaget var det 160 på isen.

Dermed ble den første jentedagen i Ski, faktisk den største som er arrangert på Østlandet i år, og det lover veldig bra for rekrutteringen til jentelagene i klubben.

Fra den yngste jenta på to og et halvt til de eldste som var godt oppe i tenårene, så det ut som om alle koste seg med skøyter på beina.

For oss som var med å arrangere var det fantastisk, og nesten litt overveldende, at så mange hadde tatt turen inn i det fine høstværet.

Tusen takk til alle som kom, og velkommen tilbake til ishallen på skøyte- og hockeyskolen eller et av jentelagene.