23 medaljer til Ski-spillere

Disse seks tidligere Ski-spillere var med på å vinne bronse med VIF U20 i midten av april. Bak f.v.: Ole Martin Byom, Erlend Sveum, Filip Lalande og Kristoffer Skjervold. Foran f.v.: Andreas Ringlund Hansen og Kristian Moflag. Foto: Bunæs Photography

17.04.2018
Tidligere Ski-spillere tok for seg av medaljene i årets ishockeysesong også, og vi fikk nok et bevis på at Ski er en klubb man kan bli god i.

- Vi sender gratulasjoner til spillerne fostret opp i Ski Hockey, og som inneværende sesong har vunnet medaljer i sine respektive serier. Det gjelder spillere i alderen fra 15 til 20 år, og som alle deltok på lag i aldersbestemte klasser og helt opp til Get-ligaen, sier styreleder Jan Thomas Birkeland i Ski IL Ishockey.

Samtidig legger han ikke skjul på at han håper disse medaljene kan tas i Ski-drakt i årene som kommer.

- Ski Hockey ser gjerne for seg en fremtid der lokale gutter og jenter kan utføre tilsvarende prestasjoner i ishallen i Ski idrettspark. Potensialet er meget stort. Vi vet det er mulig å bli god, også i egen klubb, legger han til.

Her er fasiten etter årets sesong:

Senior: Tre sølv (Jakob Lundell Noer, Mads Homdrom, Fredrik Johansson)

U20: Et sølv (Ulrik Utakleiv) og seks bronse (Kristoffer Skjervold, Andreas Ringlund Hansen, Ole Martin Byom, Filip Lalande, Kristian Moflag og Erlend Sveum)

U18: Et gull (Mads Vestby), seks sølv (Casper Hallgren, Jim Tilley, Dennis Rysstad, Henrik Østli, Eskild Sjøvoll og Thomas Eidstuen) og en bronse (Alexander Thomas)

U16: Fem gull (Kyrre Hellerud, Eskild Sjøvoll, Joakim Homdrom, Sebastian Hassel og Brage Ramsrud)

U15: Et gull (Magnus Knutsen)

Tilsammen syv gull, ni sølv og syv bronse. I tillegg har både nåværende og tidligere spillere vært med på kretslag og landslag.

På bildet ser vi de fem tidligere Ski-spillerne vant gull med MS U16. Øverst fra venstre: Sebastian Hassel, Eskild Sjøvoll. Nederst fra venstre: Kyrre Hellerud, Joakim Homdrom, Brage Ramsrud. Foto: Asgaut Moe/Bjørner Ramsrud