FEM TIDLIGERE SKI-SPILLERE KLAR FOR NORGE

25.01.2019
De fem tidligere Ski-spillerne Jacob Lundell Noer, Alexander Thomas, Casper Hallgren, Dennis Rystad og Magnus Knutsen er alle tatt ut på forskjellige norske hockeylandslag til kamper i februar.

Lillehammer-spilleren Jacob Lundell Noer er nok en gang tatt ut på A-landslaget. Denne gangen går turen til Klagenfurt, og en turnering hvor kamper mot Østerrike, Frankrike og Danmark venter.

Løperen Alexander Thomas, som nå spiller på Lillehammer, er tatt ut på U19-landslaget som deltar i en turnering i østerrikske Klagenfurt i perioden 6.-9. februar. Det samme er backen Casper Hallgren, som nå spiller på MS.

Backen Dennis Rystad, nå i Manglerud Star, skal spille 4-nasjonersturnering i Gjøvik for Norge U18. Motstandere er Danmark, Latvia og Østerrike.

Målvakten Magnus Knutsen, nå VIF, er tatt ut på U16-landslaget som deltar i 4-nasjonersturnering i Deggendorf, Tyskland 6.-9. februar. Motstandere er Frankrike, Tyskland og Østerrike.

Vi gratulerer og ønsker alle spillerne lykke til. Nok en gang viser uttakene at man kan bli veldig gode i Ski Hockey.