FULL POTT FOR U9 I SERIEPREMIEREN

​Fornøyde Ski-gutter etter en en flott start på sesongen. Foto: Aslak Bodahl

Aslak Bodahl
11.11.2018
Ski U9 sendte av gårde et skremmeskudd til sine jevnaldrende seriemotstandere i premieren i Jessheim Is- og flerbrukshall søndag. Laget fikk nemlig maksimal uttelling – det vil si fire serier av fire mulige.

Mannskapet, bestående av hele 19 heltente spillere for anledningen, slo i tur og orden Frisk-Asker, Ullensaker, Nes og Lørenskog i det som ble en flott hockey-ettermiddag for både spillere, trenere, ledere og tilreisende familiemedlemmer.

Det var tydelig at en lang oppkjøring med istreninger siden før skolestart i august ble kronet med seriekamper søndag. Endelig var ventetiden over. I tur og orden slo Ski Frisk Asker, Ullensaker og Nes. Dermed var det duket for "finale" mot Lørenskog.

Det man hadde sett konturene av i de tre første kampene – solid målvaktspill, spillere som plasserer seg riktig og bra, glimrende enkeltmannsprestasjoner, en bunnsolid lagmoral, kreative pasningsforsøk og skøytegåing som slo gnister – fikk et fullt hockey-utløp mot Lørenskog. Det var spillere som gikk i hockey-krigen for hverandre, det var spillere som ville vinne for enhver pris og det var en keeper som hadde bestemt seg for å stenge målet for godt. Etterpå lyste seiersgleden i Ski-spillernes øyne. Det var rørende, vakkert og den perfekte avslutningen.

- Det er gøy å se at spillerne tar med seg mye av det vi trener på til kampsituasjoner. Det er en fin bekreftelse på at det vi holder på med også gir resultater, sier Pasi Leskinen i trenerteamet.