FUTURE STARS BLE FOLKEFEST

28.04.2019
Søndag var 12 U7-lag samlet til Future Stars-cup og hockeyfest i Ski ishall.

For det har sjelden vært så god stemning i ishallen som da de aller yngste lagene braket sammen. Flere lag hadde med store heiagjenger, og hjemmelaget sto ikke tilbake for noen.

Det er rett og slett imponerende hvor stor fart mange av de yngste allerede har fått på skøytene.

Utenfor isen vartet jentelaget, som hadde dugnaden søndag, opp med burgere, pølser og kaker. I tillegg ble puckkastingen en like stor suksess som lørdag, og Fabian fra Grüner stakk av med det signerte Zuccarello-bildet som var premien.

Denne cupen markerte også slutten for årets sesong i Ski ishall, og nå forsvinner isen. Den kommer ikke tilbake før i august. Med den siste Future Stars-helgen friskt i minne, er det bare å glede seg til neste sesong.