Fra VIF til Ski

Vegard Aspehaug og Jørgen Moflag skal igjen spille for Ski. Foto: Østlandets Blad

31.07.2018
A-laget får to solide forsterkninger når de tidligere VIF-spillerne Jørgen Moflag og Vegard Aspehaug nå vender tilbake til Ski.

- Dette er to store signeringer for oss. Å få hjem to Ski-gutter som har spilt to år i Get-ligaen med Vålerenga er stort for oss, sier markedsansvarlig Jon-Rene Kristoffersen i Ski Hockey.
- At de ønsker å hjelpe moderklubben sin opp i 1. divisjon viser bare hvor mye de brenner for klubben, legger han til.

Aspehaug og Moflag har vært i Vålerenga i åtte sesonger siden de dro fra Ski. Aspehaug spilte 48 kamper i Get i fjor, og fikk til sammen over 100 kamper for Iskrigerne. Moflag har fått fire kamper på isensom  målvakt i VIFs A-lag, men har vært reserve i godt over 50 kamper. Han var for øvrig skadet i nesten hele forrige sesong, men er klar for å vokte buret for Ski igjen nå.