Ga alle prispengene til Ski Hockey

Lillehammer-spiller Jacob Lundell Noer mottar prisen som «Get Rookie of the Year». Foto: Arild Åssveen/Maxiprint

09.04.2018
Lillehammer-spiller Jacob Lundell Noer ble kåret til «Get Rookie of the Year», og premiesummen på 50.000 kroner ga han til Ski Hockey.

Drøbaksgutten får 10.000 kroner selv, og 50.000 kroner han kan gi til en klubb etter eget ønsket. Valget falt på moderklubben i Ski, hvor han var sentral på 98-laget som vant Forbundscupen i 2014.

Pengegaven til Ski blir lagt merke til, og TV2 sendte et team til Ski Ishall for å prate med styreleder Jan Thomas Birkeland og lagleder for 98-laget Kenneth Skjervold.

– Å få 50.000 kroner dedikert fra Jacob inn i det vi driver med her og utvikling av spillere. Det kommer veldig godt med. I praksis er dette årets største sponsorinntekt. Og han skal vite at vi kommer til å ta godt vare på dem, sa Birkeland til TV2. Mens Skjervold fortalte om en spiller med stor treningsiver.

Selv fremhever Jacob at man må være ydmyk, ha det moro og være seriøs. Kloke ord og gode råd fra en spiller som er et veldig godt forbilde for fremtidens hockeyspillere i Ski.

Her kan du lese mer og se hele TV2-innslaget.