Hockeyfest på Grensen!

web.admin
19.09.2017
Lørdag 16.september deltok Ski U11 på sin første cup på storis i Halden.

19 gutter og jente møtte forventningsfulle opp med matchstart 0900 mot hjemmelaget Comet. Etter en litt treg start på kampen, tok Ski raskt kontrollen og gjennomførte en bunnsolid kamp med hele 56 avslutninger på motstanderens mål og scoret et tosifret antall mål.
I neste kamp stod Grüner på motsatt side. I denne kampen ledet Ski 2-0 allerede i første bytt og det ble en kamp Ski dominerte fra begynnelse til slutt og viste frem mange gode kombinasjoner, bunnsolid lagarbeid og mye glede på isen.
I siste kamp kom dagens aller største utfordring Lørenskog. Ski har hatt godt tak på Lørenskog på liten bane så spenningen var derfor stor da de møttes for første gang på stor is. Kampen ble så jevn og tett som man kunne forutse. Ski tok ledelsen 1-0 etter fine kombinasjoner. Etter Lørenskogs utlikning til 1-1 var det stillingskrig uten at Lørenskog kom til de helt store sjansene. I siste periode levde kampen til siste sekund der Ski kun slapp Lørenskog til på 3 skudd.

Alt i alt en meget fin opplevelse både på og utenfor is og laget er i rute i forhold til spill på stor is.

Sjur Hille Olsen

Lagleder U11