INFO FRA STYRELEDER

​Styreleder Jan Thomas Birkeland

web.admin
21.07.2017
Det er høy aktivitet i og rundt Ski Hockey om dagen og her kommer en oppsummering fra klubbens styreleder.

​Arbeidene med nye vant i Ski ishall har pågått i en drøy måned og nærmer seg nå slutten. I tillegg får vi oppgraderte og større spillerbåser og nytt gulvbelegg. Inne i ishallen får vi også mer lagringsplass og bredere gangpassasje rundt vantet, fordi den nye isflaten har blitt 2 meter smalere (28x60).

Videre er vi i en innkjøringsperiode med ny klubbkolleksjon, i forbindelse med den nylig inngåtte 4-års avtalen med CCM. Hele klubben skal nå fortløpende dresses opp med klær og utstyr fra vår hoffleverandør. Torshov Sport blir offisiell samarbeidspartner og bestillinger vil gå via dem.

Med ny utstyrsleverandør på plass, skifter Ski Hockey også til nye drakter og med et design der vi får gjensyn med «S» på brystet. Etter reaksjonene fra de som leste nyhetssaken å dømme, er det all mulig grunn til å tro at dette blir bra.

Første tirsdag etter skolestart blir det handledag for alle klubbens medlemmer. Torshov Sport og CCM stiller opp i Ski ishall og selger CCM-utstyr til sterkt reduserte priser. Her er det bare å henge seg på. Bedre tilbud enn dette får vi ikke.

Ski Hockey går nå helt og holdent over til den nye hjemmesiden og skifter samtidig domene til skihockey.no Dette arbeidet har tatt mer tid enn vi hadde trodd, men ved sesongstart har vi garantert lagt det gamle bak oss. .

Det sittende styret og andre med sentrale verv har et sterkt ønske om å profesjonalisere Ski Hockey. En forutsetning for å kunne drive med sporten vår er å ha rammevilkårene på plass. En oppgradert ishall og med vant som tilfredsstiller de nye kravene fra Ishockeyforbundet, er en viktig forutsetning. Spillerboksene har tidligere vært trange og lagene vil forhåpentligvis sette pris på utvidelsen.

Framover må vi sikre god drift av lagene våre og der det sportslige skal være i fokus. Rekrutteringen via skøyte- og hockeyskolen er fortsatt meget bra, så det er opp til oss å ta vare på fleste mulig av de som kommer inn der. Videre må vi fortsette det gode arbeidet som gjøres i våre yngre årganger. Hvis vi får til det, bør vi ha gode muligheter til lukke hullene og innen relativt kort tid igjen ha lag i alle årganger.

Vi får altså en slags fornyelse på flere områder ved inngangen til den nye sesongen. Det er lov til å være optimistisk med tanke på det videre arbeidet. Mange gjør en god jobb. Ski Hockey er helt avhengig av den frivillige innsatsen klubbens medlemmer utfører. Det skal sies at stadig mer av aktivitetene rundt klubben skjer på dagtid og krever mye av enkeltpersoner. Av den grunn er det nok mange som ser fram til at vi får på plass fast ansatte til å ta hovedtyngden av det som angår sport og den administrativ driften. Dette er et av flere tiltak som vil bidra til å profesjonalisere Ski Hockey og samtidig et bidrag for å sikre bedre kontinuiteten i arbeidet vi gjør.

Ha en riktig god sommer!