Keepertreningen har startet opp

​Fornøyde keepere etter dagens treningsøkt sammen med Magnus Olsson. Vi har U12, U13, U15, U20, A-laget og damelaget representert.

Webadmin
28.11.2017
Vi har da kommet i gang med keepertrening i regi Ski Hockey. Starten har vært bra og vi gleder oss til fortsettelsen!

Magnus Olsson er hos oss annenhver mandag og tirsdag. På mandag har vi to treningsøkter, fordelt på en yngre og eldre gruppe. Fram til nå har vi kjørt treninger hhv kl. 17 og 19:30. Tirsdag deltar Magnus på morgentreningen fra kl. 8 og på lagstreninger kl. 17 og 18:15. Annen aktivitet kan også avtales i perioden han er hos oss. Magnus vil bidra til å utvikle et eget keeperprogram for Ski Hockey. Det betyr at vi må få på plass en veileder i klubben samt en som kan koordinere de ulike tiltakene, da spesielt for de yngste og der foreldrene behøver tettere involvering.

Neste trening har vi 11. og 12. desember, før vi starter opp igjen 8. og 9. januar på nyåret.