Ladyhawks hever lista

​Fra damelagets første sesongen på is. Foto: Christian Pedersen

14.10.2018
Damelaget til Ski Hockey hadde sin første sesong på 20 år i fjor, og i år satser Ladyhawks på å ta nye skritt.

Onsdag kl.19.30 i Ski ishall skal damene i gang med sin andre sesong i 1. divisjon. Kongsberg/Ringerike er motstander i første kamp, og Ladyhawks-lagleder Christian Pedersen forteller at laget så absolutt har ambisjoner om å hevde seg i år også.

- Målet er å gjøre det litt bedre enn i fjor.  Det gikk over all forventning i vår første sesong på 20 år. Vi visste ikke helt hvor vi sto, men hevdet oss bra og hadde blant annet ti kamper på rad uten tap, sier damesjefen.

Pedersen har grunn til å være optimistisk. De aller fleste spillerne som var med på comebacket i fjor fortsetter, og i tillegg er laget forsterket med gamle Ski-fjes.

- Vi har fått med to nye spillere som var med i Skis suksessfulle 98-årgang, Christine Gunnholt og Renate Farberg. De har ikke spilt på flere år, men har tatt på seg skøytene igjen nå. Vi ser på treningene at de er en kvalitetstilvekst for laget, sier Pedersen.

Laglederen er spent på hvordan nivået på de andre lagene er, og forventer en jevn serie bak Stavanger 2. De tror han er suverene, men Ski håper å kjempe om plassene bak der.

- Vi er avhengig av å få med spillere på de lange reisene til Tromsø, Bergen og Stavanger. Får vi med hovedstammen på laget dit, så tror jeg det blir bra, sier han

Pedersen er også spent på serieåpningen hjemme mot et sammensatt lag fra Kongsberg og Ringerike, men håper at hjemmebane skal gi Ladyhawks en liten fordel. Så møt opp og hei frem Ski-damene.