OPPLØFTENDE FOR U9 i DRAGONS CUP

​Ski U9 la ned en solid innsats på Hamar i helgen.

Aslak Bodahl
03.03.2019
Ski U9 har i helgen deltatt i Dragons Cup, og de unge iskrigerne gjorde det bra på Hamar.

Laget spilte tre kamper lørdag, først mot Leangen, Storhamar og Grüner lørdag, og deretter mot Frisk og Storhamar søndag.

Turneringsspillet ble lørdag innledet med et 2-3-nederlag mot Leangen, som var et nytt bekjentskap, men ble fulgt opp med to strake seirer mot Storhamar (2-1) og Grüner (13-2).

Den første kampen søndagen morgen, så tidlig som 0800, så ikke ut til å påvirke spillerne. Ski var på hugget fra start og vant 3-2 i en jevnspilt kamp. Dragons Cup ble avsluttet med et 0-3-tap mot Storhamar.

Alt i alt mye oppløftende spill etter en litt treg start. Laget opptrådte mer og mer samlet, la ned en solid innsats og viste en moral som lover godt for fortsettelsen.

Ski U9 mønstret 17 spillere inkludert to målvakter og gikk rundt på tre femmere i alle kampene.