SKI HOCKEY FÅR 90.000 KRONER AV SPAREBANKSTIFTELSEN DNB

13.05.2019
Fredag fikk vi en veldig gledelig melding fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi har fått innvilget vår søknad om 90.000 kroner til en ny slipemaskin i Ski ishall.

Klubben har lenge ønsket å bytte ut den ene slipemaskinen, og nå går vi til innkjøp av en Prosharp AS2001 allpro sc. Den har automatisert en del funksjoner, og har også en holder som gjør at man enkelt kan lage profil på begge bladene på et par skøyter. Med dagens maskin kan bare dette gjøres på et blad/skøyte om gangen.

Dette er andre gang vi er så heldige å få støtte fra dem. I 2017 fikk vi også støtte til innkjøp av keeperutstyr til både jente- og damelaget.

Sparebankstiftelsen DNB støtter både lokale tiltak og nasjonale initiativer i Norge. Siden 2002 har de bidratt med over 4,5 milliarder kroner til allmenn nytte, med utdelinger to ganger i året.

Den offisielle utdelingen av midlene skjer senere denne måneden i Ski kino.