SKI HOCKEY TILBAKE TIL RØTTENE

web.admin
27.06.2017
I Ski Hockey er det gjort et valg med tanke på logo og design, når det gjelder drakter og bekledning. Klubben har inngått en avtale med en gigant av en leverandør på utstyr, drakter og annen bekledning.

​Avtalen er unik for en breddeklubb og vi ser virkelig frem til dette samarbeidet. Tidlig på høsten vil våre medlemmer bli invitert til en handelsdag i Ski ishall, der det vil bli gitt meget gode rabatter på hockeyutstyr.

Flere detaljer om denne avtalen og om den aktuelle leverandøren, blir innen kort tid presentert her på hjemmesiden vår. I forbindelse med overgangen til nye drakter og generell kleskolleksjon, vil Icehawks-logoen forsvinne og bli erstattet av den gamle klassiske «S» som prydet våre drakter i klubbens spede barndom. Det var så langt tilbake i tid at det kun ble spilt hockey når det var kaldt nok. Den gangen var for øvrig banen til Ski Hockey plassert ved tennisbanene helt nord i idrettsparken.

Lansering av drakter og kolleksjon vil fortløpende bli lagt ut i løpet av sommeren, men allerede nå ser det veldig, veldig bra ut.

Vi gleder oss!