SKI ISHALL BY NIGHT

​God stemning da hockeyjentene overnattet i ishallen.

03.03.2019
29 av spillerne på jentelaget deltok på overnatting i Ski ishall denne helgen, og alle var enige om at det var helt topp.

Tre ispass, pizza, godteri, quiz, film og maskot for damelaget sto på programmet.

Flere av de yngre lagene har brukt ishallen til overnatting i år, og for de yngste lagene er det en ypperlig mulighet til å bygge lag.

- Kjempesuksess, sier jentetrener Jarle Hilton, og takker samtidig foreldrene som stilte opp for at dette kunne bli gjennomført.

- Selv om noen av jentene kanskje er slitne søndag, så tror jeg dette er noe som jentene vil huske – og som gjør at de blir enda bedre kjent, legger han til.

De aller fleste av de 29 jentene våknet også opp i ishallen til trening. Før de fikk være maskoter for damelaget som skulle spille kamp mot Skedsmo/Ullensaker. Ladyhawks vant for øvrig 5-1, og om noen år kommer det mye nytt påfyll fra jentelaget.