SKI U12 VANT OILERS CUP

​U12 jubler etter å ha vunnet Oilers Cup. Foto: Christian Aarhus

Christian Aarhus
31.03.2019
Ski U12 gikk helt til topps i Oilers Cup i Stavanger søndag, og vant sin tredje cup denne sesongen.

På DNB Arena i Stavanger står det at "Oilers skal ta BYTTÅ hjem i år". Det må vente til neste år, for bøtta blir med hjem til Ski ishall.

I finalen møtte Ski Nærbø fra Jæren, og det ble en tett kamp. Ski gikk opp i ledelsen, men Nærbø utlignet. Så avgjorde Ski kampen midtveis i andre periode. Finalen var tøff, og motstanderen hadde en klar taktikk på å utnytte de såkalte hybridbyttene, men det holdt ikke mot en disiplinert og sammensveiset gjeng fra hele Follo.

Veien mot finalen startet fredag med kamp mot et Oilers-lag som var både fysiske og gode, men iskrigerne fra Ski ble med på leken – og gikk seirende ut av bataljen. Gutta var også flinke til å tilpasse seg hybridbyttene som de benytter i Rogaland.

Lørdag ventet tre kamper mot Bergen/Lyderhorn, et nytt Oilers-lag og Jutul, som vi kjenner godt fra seriespillet. Tre gode prestasjoner, sørger for full pott lørdag også. Søndag morgen var Ullensaker Flyers motstander, og også den kampen vant Ski.

U12-gjengen er blant lagene i sin årsklasse som har spilt flest kamper i år, og det har de virkelig fått betalt for det.

PS! Så må vi også takke Ullensaker Flyers som stilte opp mannsterke i finalen for å heie på Ski, og hyllet hver spiller når de kom tilbake på hotellet. Ekte Fair Play!