SOLID FRA U12 I SVERIGE, MEN SUDDEN-TAP I FINALEN

08.01.2019
Ski U12 viste nok en gang at de kan gi de fleste lag kamp i Nordic Youth Trophy i Sverige, men tapte sin finale i sudden death.

I fjor kunne Ski-gutta ta med seg den største bøtta hjem fra den store svenske hockeyturneringen Nordic Youth Trophy i Värmland, og de var nær ved å vinne sin finale i år også. Men svenske Skå trakk det lengste strået, og scoret vinnermålet i finalen tre minutter ut i sudden death.

Allikevel kan laget være fornøyd med nok en solid cup denne sesongen. Ski hadde havnet i en meget tøff gruppe, noe sluttspillet gjenspeilet. Tre av lagene, inkludert Ski, kom seg helt til sine finaler. Det ble to seire, en uavgjort og to tap i grunnspillet, og dermed E-sluttspill på de gule og blå.

Akkurat som i finalen, ble det sudden death  mot Arvika i semifinalen. I semifinalen avgjorde derimot våre gutter fire mot fire på overtid, og sikret seg finale.

Allerede neste høst blir det ny mulighet for det sammensveisede 07-laget til å måle krefter i Nordic Youth Trophy, og da er det en revansjesugen gjeng som krysser grensen.