STIL SATSER VIDERE MED SKI HOCKEY

07.07.2019
Stil Tekstilservice inngikk nylig en ny og utvidet sponsoravtale med Ski IL Ishockey.

Stil, som holder til et litt hardt slagskudd unna ishallen, har støttet klubben i mange år, og trappet opp samarbeidet de siste årene. Tekstilbedriften går inn som sponsor både i klubben og på draktene til herrenes a-lag.

- For oss i Stil er det viktig å være synlige lokalt. Samtidig ønsker vi at enda flere bedrifter i nærmiljøet vil være med å bidra, sier Mads Clausen i Stil. Han ønsker også å hjelpe Ski Hockey med å skaffe flere sponsorer ved å være med på møter med potensielle lokale støttespillere.

- Dette sier ganske mye om hvordan Stil ser på seg selv og sine omgivelser, samtidig som det er en helt spesiell kultur i dette selskapet. Vi i Ski Hockey kan ikke annet enn å la oss imponere av hvor dedikerte de er, og hvordan de lever opp til en inngått avtale, sier styreleder Jan Thomas Birkeland i Ski IL Ishockey.

Stil ønsker blant annet å bruke sitt sponsorat til å lage en familiedag for sine ansatte i ishallen. Samtidig ser de på muligheten for å dra i gang en bedriftsturnering i ishockey for Follo-bedrifter.

Familiebedriften Stil Tekstilservice har 70 års-jubileum i år. Den lange erfaringen har gjort dem til en foretrukket samarbeidsportner for over 8.500 kunder fordelt på hele Østlandet når det gjelder matter, logomatter, vask av arbeidstøy og mopper.

Det var forresten Jørgen Gunnholt, som har vært en del av vårt a-lag de siste årene, som sikret Stil-signaturen. Han er en del av et nytt team som skal jobbe mot sponsorer.

- Jørgen er positiv og har mange ideer om hvordan vi kan gjøre ting fremover. Vi er veldig fornøyd med å ha Jørgen i en operativ rolle i Ski Hockey, sier Birkeland.

Tusen takk til Stil Tekstilservice, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid fremover.

Vi har fortsatt plass til flere lokale og nasjonale sponsorer, så støtt gjerne opp under alt det gode arbeidet som gjøres for gutter og jenter i alle aldre i klubben vår.