STJERNETREFF PÅ FUTURE GIRLS STARS

27.04.2019
To Ski-lag og fem andre klubber var med på å vise at det gror godt på jentesiden i norsk hockey på Future Girls Stars-cupen i Ski ishall.

For de med hjertet i Follo varmet det ekstra at klubben i år stilte med to jentelag, og ekstra morsomt var det at ti av 25 jenter spilte sine første hockeykamper lørdag.

Det var nok litt skummelt i starten, men etter hvert fikk de nye jentene både fart på skøyter og puck. Godt hjulpet av de litt mer rutinerte Ski-jentene. Som vanlig hevdet jentene våre seg godt, og det lover bra.

Når de nye jentene blir litt sure over at de har spilt sitt siste bytt for dagen, så har vi lykkes.

Jentelaget arrangerer cupen sammen med U7-laget. Så mens jentene spilte kamper, sørget U7-foreldrene for at cupen ble arrangert til laud. Søndag skal jentene arrangere, og guttene spille. Veldig gøy å se at det går an å samarbeide så bra på tvers av lagene. Tusen takk, U7-foreldre!

For de fikk mye å gjøre. Værgudene spilte på lag med Ski Hockey, og oppholdsvær sørget for at hamburgere, pølser og kaker gikk unna. Puckkasting med Zucca-signert bilde og loddsalg var også en suksess.