SUPERDEBUT FOR U7

26.01.2019
Årets nystartede U7-lag debuterte allerede denne helgen i en treningscup i Furuset Forum, og Ski-laget gikk ubeseiret gjennom sine første kamper.

- For de fleste spillerne var dette første gang de spilte kamp, mens noen hadde kamperfaring fra årets U8 lag. Det var satt opp ett hektisk program, med korte pauser og matcher på 14 minutter x 2, så her ble det mye spilletid, sier lagleder Frank Vallée.

Det var 16 spente spillere i garderoben før kampstart, hvor fokus var å ha det gøy og å spille som et lag. To av gutta skulle dele på målvaktsjobben, og det ble delt opp i tre jevne rekker. Alle fikk spille like mye, og det ble rullert på alle uteposisjonene.

Motstandere var MS, Lørenskog Rød, Lørenskog hvit og Furuset.

- Vi gikk ubeseirede gjennom cupen, og det var høy stemning både i garderoben og på benken underveis, og på tribunen var det ivrige tilhengere, forteller Vallée .

Vi gleder oss til å følge også disse iskrigerne videre.