A-laget serieåpner hjemme mot Haugesund Seagulls 7. okt

​Coach Idland og gutta

web.admin
31.08.2017
Ski Hockey får besøk av Haugesund til dobbeltkamp helgen 7. - 8. okt hjemme i Ski ishall når 2.div sesongen 17/18 drar igang.

​Det endelige oppsettet for 2. div ble i dag sendt ut til alle lagene i divisjonen og vi åpner med 3 strake hjemme kamper der Haugesund kommer på besøk til dobbelt match helgen 7. - 8. okt før Moss Hockey kommer helgen etter og møter oss søndag 15. okt kl 1500 til et lokal oppgjør. Matchene møt Haugesund spilles lørdag 7. okt kl 1700 og søndag 8. okt kl 1500.

Vi ser frem til en ny sesong og gutta jobber bra på trening nå og skal være klare når serien begynner. Det vil snart bli lagt ut info om sesongkort og vi håper på masse besøk på kampene våre denne sesongen. Komplett oppsette finner man på hockey.no eller vel å følge linken her!

Følgende lag spiller 2. div sesongen 2017/2018
Astor