Sesongkortene er klare

web.admin
02.10.2017
Snart seriestart og sesongkort for sesongen er nå klare! Sesongkortet koster 400,- og de kan kjøpes i hallen ifbm. helgens serieåpning hjemme mot Haugesund Seagulls.

​Nå er det like før 2.div sesongen 17/18 braker løs i en divisjon som stadig blir bedre og bedre. Vi håper å kunne bite godt fra oss også denne sesongen, men da trenger vi hjelp fra dere på tribunen og hva er da bedre enn å kjøpe et sesongkort og støtte laget på alle våre hjemmekamper, men veldig hyggelig hvsi det dukker opp fans på våre bortekamper også. Det skal denne sesongen spilles 28 matcher og da 14 hjemmematcher. Bill. pris per match er 50,- i Ski ishall så et sesongkort på 400,- er en god innvistering samt at det vil være et veldig bra tilskudd til laget som i år har fått et nytt lag inn i divisjonen som krever en lengre resie.

Lagene som stiller i 2.div denne sesongen er følgende:

Astor (Trondheim)
Hafrsfjord (Stavanger)
Haugesund
Moss
Ski
Storhamar

Seriestart for våre lokale krigere blir helgen 7. og 8. oktober hjemme i Ski ishall med kampstart lørdag 7. kl 1700 og søndag 8. kl 1500

Støtt vårt A-lag og kjøp sesongkort ._/