Ski Hockey er i ferd med å starte opp et damelag for sesongen 17/18

web.admin
28.07.2017
Det er 20 år siden sist. Tanken er at laget skal bli et tilbud til de jentene som er født før 2004 og som er aktive i klubben nå, men også være et tilbud til unge jenter på sikt.

​Målet bør være å få til et bedre tilbud til jenter med flere aldersbestemte lag på sikt.
Laget er i ferd med å ta form og har en kjerne med tidligere toppspillere og de aktive unge jentene i klubben.
Flere av disse har erfaring fra landslaget. Dette skal ikke være et elitelag, men et lag for bredde og fokus på trivsel og inkludering.
Derfor er det ønskelig å vekke til live lysten hos spillere som har tidligere erfaring med hockey, men som kanskje ikke har spilt siden Ski hadde kvinnelag sist.
Dette skal være et inkluderende lag uansett hvilket nivå man befinner seg på.
Det blir i utgangspunktet istrening en gang i uken og seriespill i laveste divisjon for kvinner.

Lyst til å være med eller har spørsmål rundt opplegget ikke nøl med å ta kontakt:

Christian Pedersen
Tlf 47331179