Ski Hockey representert i rekord kampen på Hamar

​Foto: Fredrik Olastuen

web.admin
14.03.2017
Verdens lengste hockeymatch står Storhamar og Sparta for, men visste du at begge hoveddommerne i kampen reprensterer Ski Hockey!
Marcus Wannersted og Christian Persson fikk en lang kveld og natt på Hamar, men nå er de endel av en verdensrekord!

​Når en hockeymatch avgjøres etter 217 minutter og 14 sekunder så skjønner alle at dette må ha vært en ekstrem belasting for spillerne, men også trenere, støtteapperatet og alle de som la ned en enorm dugnadsinnsats runt arragemanget, men midt i drama som utspant seg i 5. kvartfinalen mellom Storhamar of Sparta var det 4 dommere som la ned betydleig med kilometer med skating for å sørge for at alt gikk rett for seg på isen. Begge hoveddommerne i denne kampen representerer SKI HOCKEY!
Marcus Wannersted og Christian Persson fikk sammen med linjedommerne Knut Einar Bråthen og Rune Solholm Bakken det ærefulle oppdraget med å dømme denne kampen, men lite viste de om at de skulle bli del av en massiv verdensrekord.

Gratulerer til alle innvolverte!