Ski-jentene i gang igjen

​Her er Ski-laget som spilte mot Ullensaker. Foto: Bente Ringlund Bunæs

24.09.2018
Ski jenter U8-U10 spilte sesongens første treningskamp mot Ullensaker søndag, og viste de har tatt mange steg i sin andre sesong.

Kampen på Jessheim var jevn, og de yngste Ski-jentene viste frem mye bra spill. De har fått fin fart på skøytene, og tatt flere steg fremover siden Future Stars-cupen i april.

Ski har i år eget jentelag for jenter født i 2009 og yngre, som skal spille serieturneringer på liten bane mot andre jentelag på Østlandet denne sesongen.

Ski har også noen jenter i årsklassene 2008-2006. Her er det dessverre ikke nok til at vi kan stille eget lag, men vi samarbeider med Vålerenga slik at disse jentene får spille kamper sammen med dem.

For tiden jobber vi også med å få til et tilbud til de eldste jentene (2005-2003) så de også skal få spille kamper.

- Det er plass til flere jenter i alle aldre i klubben (vi har også damelag), og det er bare å ta kontakt, sier kontaktperson for Ski-jentene, Bente Ringlund Bunæs.