Ski-spillere varmet opp for Zucca

Benjamin og Linnea fikk både varme opp for og møte Mats Zuccarello Aasen og de andre NHL-stjernene. Foto: Privat

16.08.2018
To Ski-spillere var med på å sette farge på hockeyfesten på Ullevaal. Linnea og Benjamin varmet nemlig opp for Zucca og de andre NHL-stjernene.

Zucca Benjamin Linnea.jpg

På forhånd gikk arrangørene av Henke & Zucca Summer Classic 2018 ut og etterlyste unge spillere som ville varme opp for NHL-gutta, og Linnea fra jentelaget og Benjamin fra U12 ble plukket ut til å spille den første kampen på arrangementet.

De fikk en fantastisk opplevelse foran det største hockeypublikummet som har vært på kamp i Norge.

Begge var strålende fornøyd med dagen, og kom hjem med drakta full av autografer fra Mats Zuccarello Aasen, Henrik Lundqvist og de andre NHL-stjernene.

Linnea forteller at hun var spent i forkant av kampen, men ikke ble veldig skremt av å spille foran mange tusen på Ullevaal.

- Å spille for så mange som 19.000 mennesker var stort, sier Benjamin.
Han var også med på Draft Night dagen før kampen, og spiste middag og minglet med alle NHL-spillerne. Der ble det "high five" og "see you tommorrow".
Benjamin hadde vært på camp med Lundqvist noen uker tidligere, og vartet opp med en fantomredning i kampen som laget hans vant 2-1
.
- Zuccarello tok seg en tur inn i vår garderobe etter vår kamp og jeg kom inn i deres garderobe etter deres kamp, smiler Benjamin.