THOMAS JOHANSSON ANSATT SOM SKI HOCKEYS NYE SPORTSLIGE LEDER

20.03.2019
Ski IL Ishockey har ansatt Thomas Johansson som klubbens nye sportslige leder.

- Vi har gleden av å meddele at Thomas Johansson er ansatt i en 100 prosent stilling i Ski Hockey som sportslig leder, sier styreleder i Ski IL Ishockey, Jan Thomas Birkeland.

- Hva betyr dette for klubben?

- Det er en viktig del av profesjonaliseringen av klubben. Det bidrar til en helt annen kontinuitet på de oppgavene som klubben gjør. Det vil inngå både sportslige og administrative oppgaver i jobben, svarer han.

Birkeland trekker frem drift av ishockeyfritidsordningen After School, camper og cuper, samt daglig oppfølging av Norges Ishockeyforbund og kretsen eksternt, samt trenere og lagledere internt om viktige oppgaver for den nye sportslige lederen.

Johansson er et kjent fjes i Ski ishall, og har i mange år bidratt som trener på flere lag. Denne sesongen har han ledet After School og trent Ski U14.
Han har også en lang bakgrunn som spiller, og har blant annet representert Norge på alle aldersbestemte nivåer og vunnet kongepokalen med Vålerenga.