U10 FIKK NORGE-NOER PÅ CUPBESØK

07.11.2018
28 spillere fra Ski U10 fikk storfint besøk av landslagsaktuelle Jacob Lundell Noer under helgens overnattingscup i Sarpsborg.

Den tidligere Ski-spilleren besøkte det unge Ski-laget på skolen hvor de overnattet. Han var der for å spille Get-kamp for Lillehammer mot Sparta, og tok turen innom moderklubben og laget som broren hans spiller på og faren trener.

Alle lag på cupen stilte for øvrig med en spiller på isen i flaggborg før nettopp den kampen

Ski U10 stilte med to lag og 28 spillere fordelt på Ski gul og Ski blå i Warriors Cup. Dermed ble det syv kamper på hvert lag. Lagene vant to tredjedeler av kampene, og i tillegg ble det noen uavgjort og tap.

Imponerende, og viktig, at U10 stilte med fire forskjellige målvakter i turneringen.