U16 søker nye spillere

​Disse guttene og jentene ønsker seg flere nye lagkamerater i Ski neste sesong.

26.04.2018
Ski Hockey søker spillere til neste sesongs U16-lag, og både nye og gamle fjes er velkomne.

- Ski Hockey ønsker å satse på et sterkt U16 lag kommende sesong og søker både etter spiller som har spilt i Ski tidligere og ønsker seg tilbake, og spillere som aldri har spilt i Ski men ønsker å prøve en ny klubb. Alle er hjertelig velkomne, sier U16-lagleder Kjetil Heimsæter.

- Vi kan tilby gode lagkompiser og god lagmoral, forutsigbare treningstider, sunn sportslig satsning og gode muligheter for videreutvikling, legger han til.

I vår lokker U15 med barmarkstrening to ganger i uka i regi av Plexusklinikken i Ski. Barmarkstreningen fortsetter fra medio august og ut september. Når isen er tilbake i Ski ishall blir det tre, fire treninger per uke. Samtidig er det mulighet til å trene med og spille kamper for U20-laget vårt.

I tillegg kan Ski hockey lokke med rimelig treningsavgift og støtte fra klubben ved bortekamper med lang reisevei.

For mer informasjon:

Thomas Johansson, sportslig leder: 924 44 766