VI TRENGER FLERE DOMMERE

29.05.2019
Selv om det virker lenge til, så kommer den nye hockeysesongen fort. Allerede nå starter vi jakten på nye dommere.

Dommeransvarlig i Ski Hockey, Johan Lindberg, varsler at klubben trenger flere dommere, og kommer rett etter ferien til å sette opp nye dommerkurs. Foreløpig er det ikke satt noen dato for kursene, men disse vil bli arrangert i august/september.

- Det blir et kurs der vi oppsummerer fjoråret, går igjennom nye regler foran sesongen (hybridbytte opp til U13) og satser på et par timer på is der vi blant annet kan øve på posisjoneringer, sier Lindberg

Han understreker at alle som var dommere forrige sesong, må ta dette kurset for å forsette i 19/20-sesongen

- Spillere som er født i 2008 og eldre kan melde seg på kurset, og det er ikke noe i veien hvis noen foreldre også ønsker å delta. Vi håper mange ønsker å bli med på dommerkurs, sier dommersjefen i klubben.

Ta kontakt med Johan dersom det er noe du lurer på. Enten på telefon (41659609) eller på epost (dommeransvarlig@skihockey.no)

Vi håper at mange dommere fortsetter, og at mange nye ønsker å dra på seg dommerdrakta  kommende sesong.