Vellykket høst camp i Ski ishall

web.admin
11.10.2016
Med over 50 deltagere fra de yngste lagene i klubben kan vi trygt si at Camp Icehawks har blitt et poulært tilbud i klubben vår. 3 dager med maase tid på is, fys, lek og god mat gjør det enklet for mange å sprette ut av sengen selv når det er høstferie.

Det er passe hektisk for alle innvolverte under en camp, men det var god stemning blandt de unge deltagerne og de 5 trenerne som hadde ansvaret for all fysisk aktivitet melder om godt motiverte utøvere og en artig camp å lede. Ulla Engemoen var ansvalig for logistikken på kjøkkenet og sørget for at all mat som ble levert ac Rock n Roll catering ble godt fordelt på sultne deltagere alle 3 dagene.

Camp ansvarlig Kenneth Skjervold hadde følgende status etter kampen:
Herlig å se så mange unge som vil være med på campen og med flinke og motiverte loakle ressurser som stiller opp så håper jeg dette er en camp vi kan ha som et fast innsalg i både høst og vinterferie i mange år fremover.