Vellykket kickoff cup for U14 i Ski Ishall

​En blid gjeng etter en vel gjennomført turnering

web.admin
18.09.2017
Lørdag 16. september 2017 kl.12.15 gikk startskuddet for første kamp av i alt 15 kamper i vår Kick off cup denne helgen.

Ski sitt U14 lag har dette året fått ny trener, Karsten Søbye, som skulle lede laget i kamp for første gang. Vi hadde tre femmere klare i spillerstallen, samt vår keeper som for anledningen hadde døgnet natt til lørdag. Første kampen gikk mot Comet. Ski virket ikke helt tent på oppgaven, og som vanlig våknet ikke Ski-spillerne før 2. omgang. Det skulle vise seg at verken Moss, Comet, Jar eller MS skulle være noen lett match. Det ble både tap, uavgjort og seier første dag.

Før kampstart på søndag ble det holdt et spillermøte før oppvarming. Karsten formidlet på en overbevisende måte hvor viktig det er ikke å ta seiere på forskudd, og det og virkelig ville vinne både pucker og kamper. Vi skulle først møte MS, som til nå var et ubeseiret lag. Vår keeper var godt restituert etter en god natts søvn denne dag. MS fikk nå massiv motstand fra et tent Ski-lag. Frustrasjonen ble ikke mindre for våre gjester etter at vår keeper hadde en overnaturlig redningsprosent og virket helt ugjennomtrengelig. Samspillet satt som det skulle, og viljen til å vinne var definitivt skrudd på. Våre løpere og bekker trengte gjennom og plasserte skudd på skudd der det var åpning. Dette ble et vendepunkt for vår del under denne cupen.

Etter dagens tre strake seiere, kom vi til finalen og møtte nok en gang Comet. Vårt lag var nå redusert til 13 utespillere, og disse som fortsatt var på beina uten alvorlige skader, kjente at kreftene var redusert. Finalen endte med tap for et slitent Ski-lag, men skuffelsen ble raskt snudd til en triumf da pokaler ble delt ut. For øvrig var alle tilbakemeldinger til arrangementet var kun positive. Og entusiasmen og heiaropene tok nok til tider nye rekorder i vår ishall denne helgen. Der var det nok Moss som gikk av med seieren ;)

Jeg vil takke alle flinke foreldre som var med for å få til denne cupen, og dommeransvarlig Adrian Nielsen som organiserte dommerkabalen. Og ikke minst til sportslig og styreleder i Ski Hockey som ga oss nok istid til å gjennomføre cupen. En spesiell takk til lagleder for U13, Per-Martin Rystad, som ga meg forståelse og tilgivelse for at en sprekk i mitt tidsskjema førte til at deres istrening søndags kveld måtte avlyses.

Mvh,

Rolf Erik Kolstad, lagleder 2004, Ski Hockey